| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 11 2005, 22:29 Temat postu: Xenowy warezik
|
 |
|
na tej stronce są linki do kilku odcinków Xeny
link usunięty
a stąd możemy ściągnąć serial o Rzymie "Rome"
link usunięty
gostek_
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 21 11 2005, 23:07 Temat postu:
|
 |
|
He he w kontekscie opisu dzialu "wszystko co mozemy legalnie kupic" powyzszy topik jest wiecej niz groteskowy.
Ale ja nie o tym. Chcialam powiedziec, ze jestem po pierwszym odcinku Rome. I mam mieszane uczucia. Najpierw bardzo mi sie podobal, bo rzucal sie na oczy czyms czego do tej pory gdzie indziej nie widzialam. Ale potem przestal mi sie podobac, kiedy okazalo sie, ze te zachwyty recenzentow, ze niby tak sie tam realiow trzymaja, sa grubo przesadzone. Jak na moje oko za duzo tam zdecydowanie zachowan zamerykanizowanych. A to w takim serialu razi. Sa tez rozjazdy charakterologiczne glownych postaci... Jakos nie moge sie przyzywczaic do mlodego Oktawiana jako mlodocianego zacietego skurwysyna... No jakos nie moge, nawet jezeli sie dokopie gdzies, ze to prawda, a na razie sie nie dokopalam w tym co o nim wiem...
No nic napisze wiecej jak juz obejrze kilka, po jednym nie mozna jeszcze oceniac calosci. Na razie w porownaniu z Empire ida raczej leb w leb. Tam gdzie jeden mial braki w postaciach i realiach, drugi je nadrabia i, niestety, odwrotnie.
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 21 11 2005, 23:15 Temat postu:
|
 |
|
wiem R że ten warezik tu nie pasuje i skargi są słuszne. Rome umieściłem bo na forum Marty coś o nim pisałaś i uznałem zę może się przydać. Sam ściągnąłem 2 odcinki ale obejrzałem w przyspieszonym tempie i też mi nie podeszło. Potem dodam nowe linki do tego serialu ale jeśli będą jakieś zastrzeżenia co do działu to bez problemu go usunę
| Cytat: | | zacietego skurwysyna. |
R takie słownictwo do Ciebie nie pasuje
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|