Zaloguj Rejestracja Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQ Szukaj Grupy
Xena - 1x10 - Hooves And Harlots

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> O serialu -> Rozmowy na temat odcinków
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gostek_
Gość

PostWysłany: 08 12 2005, 22:38    Temat postu: Xena - 1x10 - Hooves And Harlots
Odpowiedz z cytatem  Uruchom translator Pisownia

Hehe spokojnie, nie będę zakładał tematu zawsze, jak odświerze sobię jakiś odcinek. Chcę tylko powiedzieć że Xena podoba mi się coraz bardziej. Te jej prenetsje do Gabrieli.. w tym przypadku chodziło o to, że G miała miecz w swoich niewinnych jeszcze rączkach. Tylko jak długo byłyby one niewinne? Tego Centaura raczej by nie zabiła ale postawa, która bardziej do niej pasująca to taka, że odrzuca miecz od razu i bez wachania. Tego, że w śród amazonek zachowywała się ciut głupkowato to nie mam jej za złe. Dopiero się uczy dziewuszka
A te miny Xeny, żeby G wyzwała królową na pojedynek...wybierz broń albo swojego championa. Sprytne:)
Sposób w jaki dochodzi się do władzy też mi się podoba. Pokonasz kogoś i już zastępujesz jego miejsce. To były czasy. Zresztą ta królowa amazonek też mi się podobała. Nie z urody ale mam babka haryzmę

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> O serialu -> Rozmowy na temat odcinków Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach