| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dewi

|
Wysłany: 14 05 2006, 20:01 Temat postu: TV ALERT - Locusts
|
 |
|
Wtorek 16.05 program TVP1 godz.20.15 "Atak szaranczy"
Rez. David Jackson
Wyk. Lucy Lawless, John Heard,
Film katastroficzny. Problem ze zmutowana szarancza.
_________________ "They were together. They were a couple and
will always be a couple." -- Renee O'Connor _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Aga

|
Wysłany: 15 05 2006, 8:14 Temat postu:
|
 |
|
Dzięki Dewi za info, bo jakoś ostatnio nie chce mi się do gazet z programem zaglądać.
Z chęcią obejrzę sobie ten film, ze względu na to, że samej LL już dawno nie oglądałam. A tematyka wcale mi nie odpowiada. Nie lubię robali i to na dodatek zmutowanych, bleeee.....

_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gostek__ Gość
|
Wysłany: 16 05 2006, 19:09 Temat postu:
|
 |
|
Zdązyłem więc obejrzę. Produkcja zeszłoroczna i ciekaw jestem jak będzie się tu prezentowała. Chyba nawet tylko z tego powodu obejrzę- przez rok 2005
|
 |
R. Gość
|
Wysłany: 18 05 2006, 17:35 Temat postu:
|
 |
|
No i jakie wrazenia?
Bo ja przyzna msie, ze w ogole nie widzilam. Znaczy sie znam tylko z avikow z LL i tyle. Chcialam kupic kasete i nagrac, ale kiedy wyszlam pozno z pracy i niegdzie nie moglam kupic kaset, to nagle opadal ze mnie chec, no i przestalam sie spieszyc. Nawet kawaleczka nie looknelam. Moze powodem jest moje powolne odchodzenie od xenowania albo po prostu to, ze jednak Xene chce ogladac, a nie LL w filmach klasy B, mimo ze wyglada niezle i milo na nia popatrzec.
Moze od kogos wyciagne nagranie albo powtorza...
Moze mi minie ten dol...
|
 |
dewi_ Gość
|
Wysłany: 18 05 2006, 18:26 Temat postu:
|
 |
|
Film taki sobie a Lucy wg mnie wygladala wyjatkowo fatalnie. Zawsze wydawalo mi sie, ze ma dobra cere, a tu...
Na aktorstwie sie nie znam, ale zagrala chyba srednio. Niektore sceny przegrane.
A i wlosy z tymi odrostami, nie wiem czy to mialo tak byc, bo to byla zapracowana kobieta, w dodatku w ciazy.
|
 |
gostek__ Gość
|
Wysłany: 18 05 2006, 18:31 Temat postu:
|
 |
|
Po 15 minucie poszedłem spać. Czekałem tylko żeby zobaczyć LL i była taka jaką się spodziewałem zobaczyć.
|
 |
Aga

|
Wysłany: 18 05 2006, 18:45 Temat postu:
|
 |
|
Jakie wrażenia? Film sam w sobie kiepściutki, czego się mogłam spodziewać. Oglądałam go tylko ze względu na LL. Jednak i to nie pomogło i do końca nie obejrzałam.
Chyba faktycznie najlepiej ogląda mi się ją w roli Xeny, a reszta filmów z jej udziałem...ech...
Jedynie do "Boogeymana" nie mam zastrzeżeń, ale to chyba z miłości do horrorów w ogóle. 
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|