| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tyrella

View this character
|
Wysłany: 19 04 2006, 19:31 Temat postu: [strona] www.legendaryheroes.com
|
 |
|
www.legendaryheroes.com
Jest to strona zagranicznego sklepu internetowego, w którym znaleźc możemy masę rzeczy z seriali/filmów typu Xena, Hercules, Conan itd itp. W ofercie znajdziemy: repliki broni używanych w filmach, pełne zestawy dvd, gadżety i różne inne szmery bajery
Ceny są kosmiczne, to fakt Ale jak kogoś stac np. na taki chakram za 400$ to... enjoy ;>
_________________ Practice makes perfect [; _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 19 04 2006, 20:01 Temat postu:
|
 |
|
Tylko jedno ci umknelo - jedyny kraj w europie, do ktorego cos sla to Wielka Brytfanka <g>.
Inaczej juz dawno pare drobiazdzkow bym sobie zamowila (zrejestrowalam sie tam ze 3-5 lat temu, tak jakos ten sklep wystartowal po zakonczeniu serialu o ile pamietam)- np te gadzety w cenie ponizej 10 dolcow sa milusie.
Ten zegar zawsze mi sie podobal, ale odrzuca mnie od niego: wskazowki, brak cyferek i cena Jako czakram jest fajny, jako zegar sucks.
|
 |
tyrella

View this character
|
Wysłany: 19 04 2006, 20:54 Temat postu:
|
 |
|
No, mi ten zegar też jakoś nie pasi Najbardziej bym chciała miec chakram (ta pierwsza wersja - jeszcze niedawno była) i miecz
To fakt, żeby coś zamówic trzebaby miec znajomego przynajmniej w tej GB... o_O Zaniedługo koleżanka wyjeżdża ];-] Hie, hie, może coś wskuram 
_________________ Practice makes perfect [; _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aniabyczek
View this character
|
Wysłany: 22 04 2006, 11:39 Temat postu:
|
 |
|
albo szukaja wariatow(czyt. frajerow) albo ludzi ktorzy nie maja co zrobic z kasa 
_________________ zapraszam do wspolnej korespondencji ze mna moj nr gg:4065848 _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|