Na pewnym forum, w którym mocno uczestniczę powstał taki temat i myślę, że to dobry pomysł, powspominać i tutaj, stare dobre czasy
Proponuję żeby każdy dorzucił to, co kiedyś ładowało baterie.
Z innych utworow, ktore mi sie przypominaja to: Laura Branigan 'Selfcontrol' ; CC Catch ; jakis taki utwor co kajarzy sie ze slowami "tzupa romana" no i oczywiscie Trojanowska i Lombard
Bella donna mamma mia
coś tam potem idzie i refren
Tzupa romana
That's Right. To jedna z pierwszych piosenek, przy których Zico bawił się, jak był młody. A teraz wierzcie mi, albo nie, ale słucham sobie" Video" Trans X.Właśnie schodzi do ma...
Świetny kawałek i aż dziw, że go nie pamiętam.
Jest tyle kawałków, które się zna i chciałoby się przesłuchać, tylko wykonawcy i tytuły gdzieś uleciały z pamięci.
Dziś czeka mnie wieczór z youtube
Oj tak Yukari, masz rację. Utworów, które powalały (i powalają do dziś) na kolana jest całe mnóstwo, tylko większości się nie pamięta. A te, które podałam po prostu uwielbiam do dziś i słucham ich bardzo często, dlatego się tu pojawiły.
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
Mam prośbę, obejrzyjcie proszę ten mix i podpowiedzcie mi, jak nazywa się ta blondynka śpiewająca w 5 minucie i 25 sekundzie trwania mixu. Kiedyś słuchałem jej na kaseciakach i ma jeden kawałek, którego poszukuję od lat, ale dopiero teraz mam źródło zaczepienia
W spisie :
Part 4
ALEXIA - me and you (in live)
AQUA - roses are red
LA BOUCHE - I love to love
MASTERBOY - It´s the love
LOFT - mallorca
LOVE MESSAGE - love message
EMJAY - in your arms
ICE MC - give me the light
REAL MC COY - run away
TH.EXPRESS - missing in the rain