| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 28 11 2005, 1:05 Temat postu: rozmowy na temat galerii
|
 |
|
R hehe ale trafiłaś. Właśnie usiadłem żeby zrobić kilka screenów tylko widzę że program mi nie wyrabia. Ach te wampirze klimaty, zupełnie jakbym był wśród swoich 
|
 |
|
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 28 11 2005, 1:14 Temat postu:
|
 |
|
To jednak cie nie odrzucilo?
Wiec moze jest jeszcze dla ciebie jakas szansa
Takze popieram Age, zebys OBEJRZAL ten odcinek. Nie tylko ze wzgledu na motywy wampiryczne.
No, a potem moze zmeczyl mojego ff 
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 28 11 2005, 1:19 Temat postu:
|
 |
|
ech jak to miło obejrzeć Xene po tak długiej przerwie. i drugie ech- chyba wzruszył się gostek_
Jak tylko znajdę programik który radzi sobię z video to tez wkleje cosik fajnego.
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga

|
Wysłany: 28 11 2005, 17:44 Temat postu:
|
 |
|
No przyznasz Gostek, że Galeria robi wrażenie, no nie? Osobiście to szalenie lubię ten odcinek, o którym mowa. Szczególnie moment jak G wgryza się w szyję X Jest naprawdę niesamowity, hehehe... 
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 28 11 2005, 17:47 Temat postu:
|
 |
|
jeszcze dziś wieczorkiem obejrzę bo aż się nie mogę doczekać 
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 28 11 2005, 22:05 Temat postu:
|
 |
|
Aga tak mu nie obiecuj, bo jeszcze sobie powyobraza niewiadomo co i potem znow bedzie mial do nas pretensje za swoje bledne wizje
Wgryzania sie rulez - niech mi ktos wmowi, ze jej nie jest przy tym dosc przyjemnie
Ale generelanie fajne sa tez scenki rodzajowe G i J, Bachus (to ten sam aktor co gra Mefisto w 6s, w Herku Bachusa gral Kevin Smith), a przede wszystkim TANIEC i MUZYCZKA na tym wiochmenowym dichu i w grocie diabelka
tutaj sample jak kots chce posluchac (uwaga razem z oryginalnymi dialogami, wiec jak KTOS nie chce sie spoilerowac to niech nie slucha ):
gabrielles_seduction
bacchae_dance
mysle, ze po obejrzeniu odcinka mozna watek spokojnie przeniesc do dzialu serial i sobie podyskutowac o tym odcinku, ciekawostkach z nim zwiazanych i wlasnych teoriach.
|
 |
Aga

|
Wysłany: 29 11 2005, 15:24 Temat postu:
|
 |
|
No faktycznie R, masz rację. Potem znów będzie, że niby co my tam widzimy Ale i tak scena jest zaje....., tzn. bardzo mi się podoba 
|
 |
aniabyczek
View this character
|
Wysłany: 30 11 2005, 13:46 Temat postu:
|
 |
|
Taaa,jak sie wsluchac dobrze w takie rytmy to w hipnoze mozna wpasc, a juz nie wspomne jak sie obejrzy...uff,to juz zaczynam watpic czy sie nie wkleje w kineskop a poza tym Gabby wygladala tak ..."rrrrrr" w tym tancu hihi...
_________________ zapraszam do wspolnej korespondencji ze mna moj nr gg:4065848 _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|