Zaloguj Rejestracja Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQ Szukaj Grupy
Prywata
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> Dyskusja otwarta
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: 20 04 2008, 18:08    Temat postu: Prywata
Odpowiedz z cytatem  Uruchom translator Pisownia

Hallo?
Dawno chyba nikt tu nie zaglądał! Co słychac u fanów Xeny? Zico? gdzie sie podziałeś? Twoja cicha wielbicielka... Razz

edit: wydzielone do odrębnego tematu

Zico

Napisane posty: 67

PostWysłany: 21 04 2008, 12:16    Temat postu:

Cytat:
Co słychac u fanów Xeny? Zico? gdzie sie podziałeś? Twoja cicha wielbicielka...

WOW!... Ma swoją własną wielbicielkę. Yupiii! Very Happy Very Happy A tak poważnie, to urzęduję na forum chakramu Arrow www.chakram.fora.pl ale tutaj też staram się zaglądać regularnie. Niestety, niewiele się tu pisze ostatnio. Mam nadzieję, że to się zmieni. Smile
A tak na marginesie - skąd mnie znasz? Smile Chyba nie kojarzę Twojego nicka...

Setra
Gość

PostWysłany: 21 04 2008, 18:23    Temat postu:

Bo ja działałm z ukrycia... Regularnie przeglądam oba fora-ale jeśli coś tu pisałam to jako gość. Postanowiłam sie teraz ujawnić Wink Na forum chakramu sporo sie dzieje-rzeczywiście... Zwłaszcza Twoje dyskusje Zico z R Smile Forum chakram wydaję mi się troche zamkniętę dla ściśle określonego grona-choc może sie mylę... Może to czas by zacząć aktywnie uczestniczyć w tym forum. jak myślisz Zico? w ogóle odnoszę wrażenie, że jestes bardzo przyjazny dla nowych fanow XWP dlatego do Ciebie postanowiłam skierować swoje slowa Wink . co z tego wyjdzie? myslę, że to się okaże...

Zico

PostWysłany: 21 04 2008, 20:20    Temat postu:

No, najwyższy czas by wyjść z ukrycia. Smile
Moimi wojnami z R się nie przejmuj. Prywatnie się lubimy. Laughing
A co do nowych użytkowniczek/ów to masz rację. Zawsze staram się, żeby wejście było jak najdelikatniejsze. Laughing Zapisz się. Postaram się spokojnie wprowadzić Cię w tematy. I w razie czego wziąć w obronę. Laughing Zresztą widzę, że piszesz poprawnie po polsku, więc i R nie będzie miauczeć. Smile
Do zobaczenia na forum.

Zico

Setra
Gość

PostWysłany: 21 04 2008, 20:29    Temat postu:

A nie uważasz,że warto by było ożywić i to forum Question Patrząc na statystyki zawsze ktoś na nim jest...

Zico

PostWysłany: 21 04 2008, 20:32    Temat postu:

Odezwij się do mnie na gg, co?
2648914

Zico

PostWysłany: 22 04 2008, 10:36    Temat postu:

Sorki, gg mi walnęło, więc nie wiem czy napisałaś. Smile
Owszem, fajnie byłoby, gdyby to forum także miało aktywnych userów. Nie wnikam w animozje między adminami i zawsze odpowiadam, gdy pojawi się tu nowy wątek, ale fanów XWP można policzyć na palcach jednej ręki i każdy ma jakieś swoje preferencje, więc jest jak jest.

Setra
Gość

PostWysłany: 22 04 2008, 17:14    Temat postu:

Dzięki, że mi również odposałeś Very Happy . Wiem, że z ilością fanów Xeny to tragedia. Wobec tego, że jest nas tak mało postanowiłam aktywnie włączyć sie, w życie forum (choć z czasem u mnie bywa kiepsko). Kto wie- może wspólnymi siłami sprawimy, że będzie nas coraz więcej... byłoby miło. I na to liczę... bo im nas więcej tym raźniej. Mam rację Question

Zico

PostWysłany: 25 04 2008, 15:46    Temat postu:

Jak najbardziej masz rację. Very Happy Przydałaby się jakaś powtórka na Polsacie, albo cuś... Może przybyłoby nowych fanów? Smile

Setra
Gość

PostWysłany: 25 04 2008, 15:51    Temat postu:

Ja mam to szczęście, że jestem szczęsliwą pośiadaczką wszystkich sezonów Very Happy Jestem przekonana,że gdyby kolejne pokolenia obejrzały Xene to było by nas (fanów) dużo więcej...

Setra
Gość

PostWysłany: 25 04 2008, 15:54    Temat postu:

Chciałam oczywiście napisać- posiadaczką lub jak kto woli właścicielką- żeby mnie tu ktoś za ortografię nie ścigał jbc Laughing

Zico

PostWysłany: 26 04 2008, 12:17    Temat postu:

Wiesz, każde z nas - fanów (a przynajmniej większość) posiada na własny użytek wszystkie odcinki. Ale ogólnie fanów od tego nie przybywa. Ktoś kto nigdy nie widział Xeny, albo widział ją pobieżnie, nie zacznie nagle kompletować i oglądać serialu. Nie połknął bakcyla Xeny. Sytuację mogłaby zmienić tylko jakaś gruntowna powtórka serialu (a najlepiej obu), w dobrym czasie, na jakiś popularnym, ogólnodostępnym kanale. Smile

Setra

Napisane posty: 8

PostWysłany: 26 04 2008, 19:36    Temat postu:

No rozumiem o co Ci chodziło Zico. I myślę podobnie jak Ty. Ale patrząc realnie uważam, że nie ma szans by wznowiono emisję Xeny. A jeśli już to niestety marne. W moim otoczeniu nie ma nikogo kto by czuł ten kimat. A to jest przykre niestety. Ale każdy lubi coś innego i tak musi widocznie być.

Weszłam ostatnio na ''naszą klasę'' i ktoś utworzył tam profile naszych bohaterek (pewnie już wiesz o tym od dawna). I troche tych znajomych już mają. Nie wiem czy to o czymś świadczy. Śmieszne to jest jak dla mnie, ale każda forma wyrazu swoich zainteresowań jest dobra-zwłaszcza jeśli można w ten sposób sprawić komuś radość.

Zico

PostWysłany: 27 04 2008, 15:09    Temat postu:

Hehe. Na "naszą klasę" co prawda nie zaglądam, ale wiem o czym mówisz. Na myspace.com pełno jest profili Lucy Lawless. Very Happy Nie jestem zwolennikiem tej formy fanowania. Podszywanie się pod naszych ulubieńców wprowadza tylko niepotrzebne zamieszanie i de facto - szkodzi im. Bo ktoś, kto mógłby zwiedzić profil prawdziwej Lucy, błądzi po setkach fałszywych tropów. Smile

Setra

Napisane posty: 8

PostWysłany: 27 04 2008, 18:42    Temat postu:

Wiesz-najgorsze w tym wszystkim jest to, że niektórzy wierzą, że mają do czynienia z autentycznymi postaciami-nawet gdy piszą po polsku itd. Jeśli komuś sprawia to radość to czemu nie? Choć na pewno lepiej by bylo gdyby byli świadomi, że to tylko fikcja i wykorzystanie czyjegoś nazwiska bez jego wiedzy i zgody.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> Dyskusja otwarta Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach