Zaloguj Rejestracja Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQ Szukaj Grupy
prosba

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> Dyskusja otwarta
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
R
Gość

PostWysłany: 15 10 2005, 8:26    Temat postu: prosba
Odpowiedz z cytatem  Uruchom translator Pisownia

Hejka
Przenies na to forum watek fandomowy i festowy z forum Magdy (ten nasz). Chce ci odpowiedziec (o 30 osobach, przebierankacha, zjazdach, simpsonach itp.), a tam nie moge.

R
Gość

PostWysłany: 23 10 2005, 11:06    Temat postu:

Popisze w tygodniu albo w nastepny weekend. Obecnie mam strasznie duzo roboty w pracy i nie mam wolnej chwilki na popisanie na forum. Ale co sie odwlecze to nie uciecze. Nie mysl, ze mi sie znudzilo i porzucam Smile
Teraz az do marca zaczyna sie okres pisania fazami - moge bazgrac 10 listow dziennie, a i moge milczec przez miesiac. Bardziej proawdopodobne to drugie, niestety <g>.
Jeszcze jedna prosba - nie daloby sie obok osoby, ktora napisala w jakims watku najnowszy list, zeby obok niej wyswietla sie link do tego tematu, do ktorego napisala?
W ten sposob, nie musze klikac na grupe i szukac w watkach, tylko od razu przenosze sie do watku i czytam w nim posty.
Na razie jestdosc malo postow i watkow, ale juz powoli zaczynam sie troszke w nich gubic, kiedy szukam czegos.
Oczywiscie, jezeli da sie technicznie...

gostek_
Wojownik

Napisane posty: 606

View this character

PostWysłany: 23 10 2005, 12:33    Temat postu:

R ze strony technicznej to problemy jeszcze długo będą niestety. W wolnych chwilach staram sie nieco łyknąć o php i mam nadzieje że wkońcu nastąpi ten dzień że wszystko będzie grało. Sorki za amatorszczyzne Embarassed postaram sie dziś nad tym posiedzieć

Xenka
Gość

PostWysłany: 24 10 2005, 17:56    Temat postu:

Cześć,Gostek =) Nie wiem gdzie to napisać więc pisze tutaj. Na forum Cholito nie chodzi o moderatorów,lecz o to,ze nikt juz z niego nie korzysta ;-/ a co do przenoszenia tematow,to ja po prostu nie bylem pewien czy moderator ma taka opcje,dlatego nie przenosilem. Nie traktuj tego jako ataku,i bardzo Ci dziekuje ze nadal masz pewnego rodzaju sentyment dla forum Marty =) Ale nie chodzi tu o moderatów,bo gdyby forym tętniło życiem to ja bym sie niz zajal,ale obawiam sie ze dla tego forum nie ma juz szans,takie jest moje zdanie,sam wiesz,ze jak brak chetnych to upada dana organizacja,np forum ;-/ To tyle co chcialem powiedziec,i jeszcze raz sory ze pisze tu ale jako niezalogowany nie moglem Ci wyslac Prywatnej Wiadomości.
Pozdrawiam =)

R
Gość

PostWysłany: 26 10 2005, 21:15    Temat postu:

Xenka mysle, ze gostek tez sie pomylil. Tamto forum - jego zle dzialanie, to nie kwestia modow moderatorkisch, ktore wybral administrator glowny, czyli Marta, ale wlasnie ona sama i jej dzialania oraz ich brak.
Albo nie raguje w ogole, albo jak zareguje to pokazujac, ze ma gdzies uzytkownikow, albo zrobi w koncu cos, ale po karczemnej awanturze, kiedy jest to juz musztarda po obiedzie, bo ci, ktorzy do niej apelowali juz dawno sie wkurwili i sobie poszli.
Ty jako moderator miales wpadke, ze pokasowales listy, ale mam nadzieje, ze juz ci sie to nie zdarzy - no chyba, ze list to bedzie faktycznie bluzg na bluzgu, a nie konkretna dyskusja czy krytyka.
Druga rzecz, ze wlasnie nie mozna sie tam doczekac odpowiedzi. Tutaj widzisz gostek - nawet bez potrzeby, bo zgloszony problem nie jest dla mnie palacy, moge i bez tego uzytkowac forum - zaraz poinformowal co i jak. A ja spokojnie moge czekac, wiedzac, ze cos z tym robi, ze sie zajmuje, ze probuje rozwiazac problem. A milczenie byloby dla mnie jedna wielka niewiadoma oraz podejrzeniem, ze wlasnie jestem zlewana na maksa jako uzytkownik.
Trzecia sprawa - jak jestes moderatorem, to zajrzyj w te bebechy tamtego forum i zobacz co tam mozesz robic Smile
Nie czekaj, wczesniej sobie zbadaj mozliwosci i wtedy bedziesz mogl reagowac na takie posty problemowe, co uzytkownicy na pewno doecenia.
A tam chyba jednak nie wroce (gostek akurat z toba sie nie zgodze, ze trzeba tam wiekszosc postow pokasowac, moze poprzenosic tematycznie, ale kasowac nie, tak jak Yselle popieram, ze po prostu omijamy te tematy co nas nie interesuja, czy nuza, czy uwazamy za niepasujace i tworzymy oraz dzialamy w innych. Tutaj tez byloby milo, gdybys nie zabil od razu kogos takiego, kto sprobuje, np. glosowac na kiecki Xeny, czy Gabrieli Smile), bo widze i sam chyba widzisz, ze Marta jest niereformowalna i nie uczy sie na bledach. Przeprosin nie oczekuje, ale rece mi opadaja jak czytam taki koment jak jej. Moze nawet bym i zaczela udawadnidac, ze nie jestem wielbladem i tlumaczyc z polskiego na nasze o co mi chodzilo, ale pewnie rownie dobrze moge do sciany gadac. A chodzi po prostu o komunikacje i sluchanie sie wzajemne. Wbrew checiom i moze czyims przeswiadczeniom, nie jestem jasnowidzem Smile Potrzebuje jak kazdy czlowiek, poinformowania o tym co sie dzieje i dlaczego, zeby mnie jasny szlag nie trafial Smile
No to moze po prostu niech kazda z nas zostanie tam gdzie jest jej dobrze, z daleka od siebie, zeby sie nawzajem nie denerwowac.

gostek_
Wojownik

View this character

PostWysłany: 26 10 2005, 21:56    Temat postu:

Ja na tamto forum nie mogę narzekać, jak napisałem na priv Xence, nie wypada żebym krytykował jakiekolwiek forum o podobnej tematyce bo po prostu nie wypada, zwłaszcza że sporo tam napsułem. Gadałem, krytykowałem ale teraz troszkę zmieniło się moje spojrzenie. Forum Marty jest duże i wiem że ciężko je utrzymać nawet mimo starań, i wiem że ciężko jest sprostać czyimś oczekiwaniom. Sam się boję że i to forum może nie okazać się tym co mogłoby kogoś interesować i będzie do de
Czasem nawet mimo chęci coś niewypali- jak np mi na początku z przywłaszczeniem tematu autorstwa R Embarassed i nadal jak sobie to przypomne to mi głupio. Ja prawdopodobnie na miejscu R zareagowałbym tak jak gostek_ robił to na forum Marty. Ale R miszczu dałaś gostkowi lekcję której nie zapomni Wink

gostek_
Wojownik

View this character

PostWysłany: 25 12 2005, 7:21    Temat postu:

Mam do Was prośbeńkę. Jeśli macie dobrej jakości screeny i galerię z Xeny z najmroczniejszych scen i miałbyście chwilkę czasu żeby mi przesłać to bardzo Was o to proszę. Chodzi mi o fotki typu- Bachus, diabełki, opętana Gabriela itp. Bardzo jest mi to potrzebne. Wystarczą ze 3-4..

gostek_
Wojownik

View this character

PostWysłany: 25 12 2005, 7:38    Temat postu:

czemu ten post nie wyświetlił się kurna w tej tabeli Twisted Evil

R
Gość

PostWysłany: 25 12 2005, 16:50    Temat postu:

nie mam pojecia Smile
podaj konkretne sceny, z konkretnych odcinkow to zrobie ci sreeny z dvd

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> Dyskusja otwarta Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach