Zaloguj Rejestracja Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQ Szukaj Grupy
OT TV ALERT - Jackie Chan

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> TV alert & filmoteka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
R
Gość

PostWysłany: 30 12 2005, 21:20    Temat postu: OT TV ALERT - Jackie Chan
Odpowiedz z cytatem  Uruchom translator Pisownia

To ja dorzuce swoj alert.
Tak na tle watku o filmach kopanych nadarza sie okazja do poogladania najlepszego kaskadera wsrod aktorow Smile

31 grudnia, Sobota
21:35 TVN Smoking

Niestety jeden ze slabszych filmow JC Sad. Jest troche zabawnych scenek, ale amerykanskie studio, ktore pociaga za sznurki w tej produkcji zastosowalo tutaj zasady i chwyty z zachodnich produkcji, a nie to co JH zwykle wyrabia w swoich filmach z HK.
Jak nie chcecie sie rozczarowac to polecam siegnac njapierw po starsze i klasyczne jego filmy, a dopiero pozniej po Tuxedo, bo inaczej wyjdzie, ze nie ma za co go podziwiac...

1 stycznia, Niedziela
20:10 Kowboj z Szanghaju TVP 1
12:30 Rycerze z Szanghaju Canal+ Sport

Pierwsyz film nie za bardzo mi sie podobal, kiedy widzialam go pierwszy raz. Z tego samego powodu co Smoking - malo w nim na moje oko JC takiego jakiego znalam i lubilam. Za duzo trikow zachodnich. Ale juz mozna sie posmiac i zdecydowanie lepszy od Smokingu.
Polecam tym, ktorzy nie maja Canalu i nie moga obejrzec trzeciego filmu.
A Rycerze to oczywiscie kontynuacja a raczej druga czesc Kowboja. To jeden z moich najulubienszych filmow, z ostatnich lat, w ktorym wystepuje JC. Bardzo udana komedia. Mnostwo nawiazan popkulturowych (co i mamy w Xenie i co lubie) oraz dobre popisy kaskaderskie JC. Troszke podpiera sie tam juz linkami, ale robi to tak umiejetnie i zrecznie, ze ani nie razi, ani nie przeszkadza i nie mam zupelnie o to do niego pretensji (biedak i tak pewnie nie ma juz wesolo z tymi roznych kontuzjami, co mu bekaja w plecy przy jakis bardziej wymagajacych wyczynach, wiec co mam chlopinie zalowac tych paru drucikow i trikow filmowych, Keanu Reves i tak moze mu buty wylizac co najwyzej ze swoimi umijetnociami z komputera Smile)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona Główna -> TV alert & filmoteka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach