| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Zico Gość
|
Wysłany: 18 09 2006, 0:01 Temat postu: Nieśmiała propozycja.
|
 |
|
Czy nie można by zmienić obrazka (tego Xeny z czakramem) otwierającego tę stronę? Za przeproszeniem, wygląda na nim jak rozwścieczona socjopatka, a nie osoba o tak rozbudowanej duchowości. Osobiście uważam, że nie ma lepszego ujęcia naszej milusińskiej, niż to z łezką na policzku. Ustawiłem to sobie nawet na pulpit (ewentualnego copyrightu nie zapłacę, taki jestem).
|
 |
|
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 18 09 2006, 12:46 Temat postu:
|
 |
|
| Cytat: | | wygląda na nim jak rozwścieczona socjopatka, |
Za przeproszeniem, nie mogę się z tym zgodzić. Na jej twarzy nie widać żadnej agresji, raczej spokój i skupienie.
Osobiscie nie wyobrażam sobie, zeby logo mogło być inne niż to, które jest obecnie ale to już zależy od Dewi. Jesli na tym opisanym przez Ciebie tak bardzo Ci zależy, zmień sobie skórkę na bsrf2 (pod lewą tabelą na stronie głównej). Zmiany zapisywane są w ciasteczkach.
|
 |
Aga

|
Wysłany: 14 10 2006, 9:15 Temat postu:
|
 |
|
Zmienić obrazek? Dlaczego? Jak dla mnie nie wygląda na nim źle i zgadzam się z gostkiem_, na twarzy Xeny widać raczej skupienie niż agresję.
To zdjątko towarzyszyło Nam tu na forum od samego początku i szkoda byłoby cokolwiek zmieniać (ech...sentyment ) Tym bardziej, gdy wszystko idealnie wygląda, a przynajmniej jak dla mnie.
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|
|