| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 04 11 2005, 19:57 Temat postu: Lucy Lewless "Wesele"
|
 |
|
Z tej stronki możemy ściagnąć filmik ze ślubu Lucy L z Robertem T
| Kod: | | http://www.xenafan.com/lucywed/ |
Warto luknąć tą stronkę szerzej bo jest tam wiele ciekawych rzeczy
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 05 11 2005, 22:52 Temat postu: Re: Lucy Lewless "Wesele"
|
 |
|
| Pilgrim napisał: | Z tej stronki możemy ściagnąć filmik ze ślubu Lucy L z Robertem T
| Kod: | | http://www.xenafan.com/lucywed/ |
Warto luknąć tą stronkę szerzej bo jest tam wiele ciekawych rzeczy |
Zgadzam sie, strona jest super. Chociaz niestety jedna juz z niewielu tych "pierwszych w fandomie" jakie sie ostaly do dzisiaj.
No i autor juz jej nie upgreaduje, ale na szczescie postanowil ja zostawic jako takie swoiste archiwum dla fanow, z ktorego moga korzystac niemal do woli, jezli chodzi o zdjecia - co kiedys bylo na wage zlota, zanim serial zostal u nas wyemitowany w calosci oraz mozna go bylo kupic na dvd i samemu porobic dowlna iliesc sreenow.
Obecna wersja tej strony jest ubozsza od pirwotnej, gdyz swojego czasu autor stracil wszystkie materialy z serwera. Udalo mu sie wiekszosc odtworzyc. Nie ma tez gier xenowych, ktore sam zrobil - ludzie z Universalu poprosili go lata temu, zeby tego nie udostepnial.
Ja z tej stronki szczegolnie polecam dzial Battle On!
Strasznie zaluje, ze autorka zerwala z fanowaniem i serialem, a co za tym idzie z tworzeniem tych zabawnych stripow
PS "Z Robrtem T", ubawilam sie Wiekszosc nazywa go po prostu Tapert albo Rob. A na drugie ma Gerard
To troche tak jakby na Lucy mowic Lucila, a na Teda Raimiego Teodore, co przeciez zgodne z prawda, ale sie nie przyjelo 
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 05 11 2005, 23:06 Temat postu:
|
 |
|
R rozumiem aluzję co do nazwisk hehe. Napisałem Robert T bo opisując wesele jakoś to pasuje ujęte w ten sposób. Tamta stronka świetna ale domyślam sie jaki mógłby być powód pozostawienia jej samej sobie. Pewnie problem leżał w małym zainteresowaniu fanów.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 05 11 2005, 23:15 Temat postu:
|
 |
|
| Pilgrim napisał: | | R rozumiem aluzję co do nazwisk hehe. Napisałem Robert T bo opisując wesele jakoś to pasuje ujęte w ten sposób. Tamta stronka świetna ale domyślam sie jaki mógłby być powód pozostawienia jej samej sobie. Pewnie problem leżał w małym zainteresowaniu fanów. |
E tam, po prostu mnie rozbawilo takie napisanie o nim. Moze byc i tak.
Powod pozostawienia byl taki, ze facet rozpoczal nowy rozdzial w swoim zyciu. Zajal sie czyms innym. Co zreszta gdzies tam pisze dokladnie na swojej stronie. Teraz w sieci glownie zajmuje sie swoim blogiem. Ale w przeciwniestwie do innych starych xenowcow, ktorzy przestali xenowo webmasterowac, nie zlikwodowal stronki. Kazdemu pewnie kieidys fanowanie przejdzie, albo po prostu pozostanie mu sentyment na cale zycie, ale juz nie czynny udzial w tworzeniu czegos zwiazanego z serialem. Szczegolnie, ze sie skonczyl. Tacy Trekkies maja jednak troche wiecej podniet i plomyczkow podtrzymujacych zainteresowanie
A strona cieszy sie wciaz duzym zainteresowaniem - popatrz na licznik.
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 05 11 2005, 23:24 Temat postu:
|
 |
|
Dla mnie fakt istnienia takich stronek wpływa dopingująco. Wiem że z zaangażowaniem w swoje zainteresowania bywa różnie. Czasem czas nie pozwala na coś więcej niż tylko trzymanie wszystkiego w głowie ale ważne jest żeby z tej głowy to nie umknęło na dobre.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|