Wysłany: 30 08 2006, 20:28 Temat postu: Lucy in Celebrity Duets
Lucy wziela udzial w Celebrity Duets. W pierwszej towarzyszyl jej Celebrity Duets, w drugiej Smokey Robinson . Chociaz nie jestem wielkim fanem LL musze przyznac, ze wypadla swietnie, zarowno jesli chodzi o wyglad jak i wykonanie piosenek. Opinie jurorow byly pozytywne. Polecam obejrzec filmy z wystepu. Mozna je znalec na auxsip-ie lub dla mniej wymagajacych lub oszczedzajacych czas tutaj
Ma nrowniez wystapic w czwartek. Zobaczymy
Bomba. Nie zwracalam wiekszej uwagi na wykonanie piosenek, skupilam sie raczej na wygladzie Lucy i musze przyznac, ze wyglada piorunujaco. Porownujac taka Lucy z fotkami z przed roku, moznaby powiedziec, ze czas sie dla niej cofnal.
No co do własnej płyty to też się zgadzam. Powinna nagrać coś swojego, a nie tylko gościnnie. Jeden utwór na całą płytę to zdecydowanie za mało.
Poprosimy coś solowego.
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
Dzisiaj rankiem naszego czasu miala miejsce druga edycja Duets.
Lucy wygladaja jak zwykle swietnie, ale wg mnie spiewala troche slabiej. Moze piosenka jej nie podpasowala. Partnerem byl Kenny Loggins. Filmiki jak zwykle u Mary D.
"One Way or Another" to właśnie obejrzałem i zmiękłem Wydaje mi się, ze LL na scenie zawsze stara się być zbyt "poprawna" ale wyszło bardzo miło. Jestem jednak jak najbardziej "za", żeby zmieniła styl śpiewanych piosenek i zamiast robienia show, skupiła się na czymś wolniejszym, spokojniejszym i z "tym czymś" co mogłoby ruszyć.
Takie małe info.
Dając link do filmu na YouTube, dajmy go w znacznik, który jest dograny a filmik będzie do obejrzenia na forum. Link oryginalny wyświetli się pod spodem.
Tak jak klip Dewi
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach