Zaloguj Rejestracja Profil Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci FAQ Szukaj Grupy
Forum na has³o

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona G³ówna -> Og³oszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
gostek_
Wojownik

Do³±czy³: 07 Pa¼ 2005
Napisane posty: 606

View this character

PostWys³any: 01 05 2006, 19:25    Temat postu: Forum na has³o
Odpowiedz z cytatem  Uruchom translator Pisownia

Mam nadzieje ¿e nie macie nic przeciwko. Nie wiem jeszcze czy has³o bêdzie na poszczególne dzia³y czy na topiki- mo¿e jedno i drugie; ale wprowadziæ to trzeba. Nie tylko po to, ¿eby przykróciæ "kradziejstwo" tego co mamy w downloadzie ale ¿eby te¿ móc zachowaæ swobodê pisania. A nie da siê spokojnie pisaæ wiedz±c ¿e to co wychodzi z naszych g³ów fruwa po sieci i jest wykorzystywane i podpisywane pod swoje autorstwo przez osoby trzecie Twisted Evil

edit:
wgra³em modyfikacjê do has³a ale to starocie, które nie dzia³a z nowym forum. Jeszcze bêdê kombinowa³

R
Go¶æ

PostWys³any: 02 05 2006, 13:18    Temat postu:

No ja sie generalnie licze z tym, ze wszystko co zapodam w sieci - szczegolnie na forum - jest ogolnie dostepne. I pisze ze swiadomoscia tego. Jezeli chodzi o fanowanie to nie widze powodu, dla ktorego mialabym sie wstydzic tego co napisalam i wlasnych opinii Smile
Niech wiedza xenowa (moja he he) zalewa swiat bitow i wyszukiwarek, a co tam Razz
Tak samo download - nie zaluje ludziom, nawet lurkerom czy zupelnie spoza kregu. Niech sie ciesza tymi drobnostkami. A noz spodoba im sie tak bardzo, ze przedzierzgna sie w fanow? Kto wie. Wiec chyba haslowanie na taka skale to przegiecie. Ja w ogole nie lubie az takiego ograniczania na forach publicznych. Juz samo to, ze gdzies musze sie rejestrowac, zeby tylko poczytac, wkurza mnie niepomiernie.
Nie sadzisz, ze takie odgradzanie sie drutem kolczastym nie zniecheci ludzi w ogole do zagladania tutaj?
Ja bym chyba jednak darowala sobie haslowanie...
Jakos do tej pory, nie dzialo sie nic co by zmuszalo nas do drastycznych posuniec, jacys glupi spamerzy itp.

edit PS. A to czy ktos cos kradnie i firmuje swoim podpisem bez slowa podziekowan czy pytania o zgode to zupelnie inna sprawa i zdarzac sie to bedzie niezaleznie od hasel. To po prostu kwestia czyjegos wychowania i posiadania elementarnych zasad uczciwosci i honoru Evil or Very Mad .

Aga
Wojowniczka

Do³±czy³: 13 Lis 2005
Napisane posty: 273

PostWys³any: 02 05 2006, 14:28    Temat postu:

No nie wiem gostek_, no nie wiem czy wprowadzenie has³a na forum jest dobrym rozwi±zaniem. Confused
Obawiam siê, ¿e R mo¿e mieæ racjê z tym, i¿ mo¿e to zniechêciæ potencjalnych forumowiczów do dalszego zagl±dania tu, a przecie¿ nie chcemy siê chyba zamkn±æ "na amen" w naszej 6-7 osobowej grupie (???)
Owszem, "wyniesienie" poza forum naszych my¶li i wywodów by³oby czym¶ wkurzaj±cym zapewne dla ka¿dego z nas, ale jak do tej pory raczej nie zauwa¿y³am faktycznie, aby tak siê sta³o, a przecie¿ forum nie istnieje od dzi¶.
No có¿, zrobisz jednak, jak uwa¿asz...ale ja raczej jestem "przeciw".

gostek_
Wojownik

Do³±czy³: 07 Pa¼ 2005
Napisane posty: 606

View this character

PostWys³any: 02 05 2006, 16:09    Temat postu:

Nie wyskoczy³em z tym od tak sobie. Wczoraj ¶ci±gn±³em tajemniczy plik "Xena.zip" a w nim ³adniu¶ko i piêkniu¶ko siedzia³y sobie te "Zwoje", które napisa³em do portalu i których czê¶æ mamy w Naszej Twórczo¶ci. Twisted Evil

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Xena Warrior Princess e-gosciniec Strona G³ówna -> Og³oszenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Mo¿esz pisaæ nowe tematy
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

oddam psa O magazynowaniu hosting Alat wynajem Bydgoszcz

Lo-Fi Version