| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 10 2005, 9:20 Temat postu: Fandom
|
 |
|
Nasza rozmowa przeniesiona z innego forum
R
Gostek nie lam sie
Tutaj sa mlodziaki. Zycze im, zeby doszlo do skutku ich spotkanie. Jak cos zalatwia i podadza termin, to mysle, ze paru ze starej gwardii tez sie pojawi. Niestety nie wiem czy im sie uda, bo sa strasznie negatywnie nastawieni do organizacji i sprawdzonych pomyslow - ze niby za malo spontanicznie
Ja proponowalam im spotkanie na, ktoryms konwencie - neutralny grunt.
A paczka xenitow zyje sobie cichutko na xenapl i spotyka sie wciaz od czasu do czasu jak najdzie ich ochota. To kwestia po prostu wspolnych zainteresowan, w ktorych znajduje sie i serial. Ale raczej nie siedzimy juz i nie ogladamy na okraglo Xeny, te spotkania to na tle rpgow, bialej broni, ff i wspominek. A ogladamy jakieis szczegolnie ulubione pojedyncze odcinki jak np. HOD. Bardziej jednak prowadzimy niesamowite, zakrecone rzomowy na rozne tematy do bialego rana. Albo gramy w karcianke lub callisto
Tez mozesz do nas zajrzec i samemu zobaczyc, poczytac archiwum.
Moderator - przenies moze do tego watku o festach?
To moj ostatni list tutaj po zablokowaniu - dzis jestem w domu.
R
gostek_
czyli coś jak niewielkie spotkanie rodzinne? Ech ja to bym chciał takiego prawdziwego zjazdu- setki fanów, każdy z czakramem albo z toporkiem i pojedynek na otwartm polu... zaraz zaraz opisuje Grunwald a tak poważnie to naprawde żałuje że to jest niemożliwe. Każdy upodobniony do swojego idola, ja z tatuazem Gabrieli na ramieniu i w stroju Aresa:) "R" w kostiumie Xeny tłucze się z Calisto a reszta łomocze się z rywalizująca grupą fanów Herka aż przyjedzie policja- to jest zjazd A co do starej gwardii to też by im/Wam sie oberwało za nieróbstwo
R
Jezeli ok 30 osob uwazasz za spotkanie rodzinne, to twoj problem <g>
Nie marudz. Trzeba sie cieszyc tym co sie ma, a nie gonic za czyms nierealnym. Takie sa realia polskiego fanowania i uwazam, ze to sukces, biorac pod uwage, ze serial jest uwazany z "zwyklych" za be.
A to co opisujesz, to nie zjazd, tylko prymitywna rozruba
Xenites sa na lepszym poziomie i zrywaja ze stereotypowym wizerunkiem jaki maja przed oczami inni, ktorzy uwazaja nas wlasnie za bande przebierancow, z sianem w glowie, ktorzy jedyne co jara w serialu to bijatyki i takoz to prezentuja na zdjazdach. prych.
E nie. Ja jako Xena? Gdzie tam. Fandomowa Xena jest Yselle. Ja jestem Alti, ewentualnie Najara
A przebieranki maja sens przy Larpie, a nie na codzien. Acz etatowa Amazonka i Joxer wygladali swietnie w swoich kostiumach.
Jezeli marzy ci sie dziki tlum, to jedz prosze bardzo do Burbank, ale uprzedzam, ze przywilej fanowania tak jak opisujesz kosztuje i to sporo. Blizej masz do Czech - niedlugo i tak beda tam miec zjazd i jest ich duzo wiecej i obchodza to wlasnie tak jak mniej wiecej piszesz, tyle, ze oczekuja angazowania sie od wszystkich porzadnie
A masz tak kistroj Aresa? Ja mam tylko beduinski, do mojje postaci pbmowej xenowej A stara gwardia... No wiesz chcialabym to zobaczyc jak probujesz naklepac Haruce albo Dragonowi A do mnie to byc nie zdazyl dobiec, bo zaraz byc wygladal jak poduszeczka na igly
A powaznie. Nierobstwo? No co ty, gdzie my sie niby obijamy?
R
gostek_
30 osób to jest już coś, jak na pl. Nie mam stroju Aresa ale mój brat miał cos takiego na sobie:) Najlepsza była kamizelka bo robiona ręcznie a spodnie to zwykłe dzinsy obszyte czarnym gumiastym materiałem. Troszke mnie dziwi R Twoje podejście ale po kolei... Byłem już na kilklu zjazdach nawet tych zagranicznych. Bylem na zjeździe Simpsonów i tam dorośli ludzie, nawet babcie i dziadkowie nosili na nosach plastikowe sztuczne nosy i czerwone "coś" na głowie. Nikt się niczego nie wstydził. Piszesz w swoim poście R, jakbyś w jakiś sposób takie "przebieranie" uważała za głupie. U nas niby tak jest to postrzegane ale myślałem że Ty inaczej to będziesz traktowała wraz ze swoją ekipą. Ale zostawmy to. Temat fora: forum tu, forum tam i komu to przeszkadza> Może mam zupełnie odjechany sposób myślenia i ponoszą mnie nerwy bo wiem jaką chciałbym widzieć formę fanowania
Może i masz racje R pisząc że sam zachowuje się jak dzieciak mimo że zażucam komuś ucieczke to sam to robie a dopowiedź jest taka- po co mam psuć sobie zdrowie i niepotrzebnie się męczyć? Nie potrafię Was przekonać żebyście potraktowali to troche inaczej. Ale skoro jest tu stu paru fanów i każdemu wszystko grało dopóki sie nie wyrwałem to tymbardziej nie powinienem tu siedzieć
A to pisanie R że gonie za czymś nierealnym, za zjazdem takim jak we wcześniejszym poście opisałem- co Cię w tym dziwi?? Że to nierealne czy coś? Sami sobie nażucamy ograniczenia. W organizacji takiego zjzdu problemu nie widze przecież to tylko spotkanie grupy fanów, którzy dla zabawy pomachają sobie drewnianymi atrapami i założą sobie gatki swojego idola czy idolki . Nie wiem czemu to niby takie trudne ale tak to już jest. Łatwiej jest sobie pogadać ale jak chodzi o włożenie odrobiny wysiłku i inicjatywy to wysiadka. Nie wiem czemu ten polski naród jest taki leniey i nieaktywny i szczerze powiedziawszy złości mnie to.
Moje forum tez dało ciała. Starałem się żeby powoli coś z tego zrobić ale sie zagalopowałem i dupa. Niezły początek nie? No ale nie znaczy to że zaraz się wnerwie na siebie samego do tego stopnia żeby dać sobie ze wszystkim spokój. Postaram się to naprawić, może znajdzie się ktoś komu zachce się napisać kilka postów i ruszy. A my tutaj zamiast jakos ze sobą współpracowac w normalny sposób jak to robią fani na całym świecie to jeden ubliża drugiemu. Kurde nie lubie polskiego narodu. R na Waszych zjazdach na pewno nikt tak sobie nie pluł w kluski. Fanf1 pisał że był na zjeździe formuły 1- czy tamtejsi fani też byli tacy pojebani? Na pewno nie bo widzicie, wszystko to kwestia podejścia i odrobiny chęci i działania. Samo się nic nie zrobi
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
<luzak> Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 13:45 Temat postu:
|
 |
|
eheheheheee....TU fandomowa Callisto<g> ) moze zaczne od tego ze odradzam jakiekolwiek bijatyki na drewno czy zelastwo (i takie juz sie zdazaly) ze stara gwardia bo to sie moze zle skaonczyc o czym moga poswiadczyc niektorzy fani obecni pare lat temu w Wawie...no i wszyscy sasiedzi Zebry2<hahaha>
Ja wiem ze niektorym slonce szkodzi na nite miedzy uszami...ale teraz jest juz prawie zima slonca ni ma...wiec nie rozumiem dlaczego prawie kazdy Twoj post jest nieco...jakby to powiedziec...zenujacy!?!?
Byloby fajnie gdybys najpierw zasiegnal jezyka CHOCBY na LISCIE xenowej i wypytal pare...nascie osob o to jak wygladaja te nasze festy (nie wszyscy lubia forme wypowiedzi "na forum") a nie komentowal infantylnie w stylu: "bo dziecko chcialoby sie przebrac i nie ma z kim"<g>
TO jest tak: trzeba bylo sie ujawnic pare lat temu kiedy fanklub rozkwital, kiedy co rok bylo pare festow w roznych miejscach Polski a niektore trwaly nawet 5 dni!! Ciebie jakos nie bylo....! Jak to si emoglo stac? Pan "najwiekszy fan" we wlasnej osobie nie dal rady!?! a moze wstydzil sie przyznac ze oglada ,lubi a nawet jest FANEM Xeny ...co?? koledzy woleli Sloneczny Patrol a moze brat sie w domu nasmiewal?? MY mielismy odwage szczerze i otwarcie przyznac sie do wszystkich zarzucanych nam czynow nawet jesli jednej czy 2 osobie wypadl noz w metrze albo znokautowal rowerzyste kosturem<g>
Jestem pewna ze czesc z nas z wielka przyjemnoscia zglosilaby sie na kolejny fescik zeby poznac "nowych" pogadac ze "starymi", ale masz racje nikt sie do tego nie kwapi ..wiem nawet dlaczego:)..ale skoro tak sie poswiecasz dla "narodu" i tak "wyrozumiale" komentujesz poczynania innych rozumiem ze w lutym TO TY organizujesz fest z wyzywieniem zakwaterowaniem, CO NAJMNIEJ na 30 osob...i wtedy przyznam ze nie brak Ci INICJATYWY (ktorej wg Ciebie brakuje Nam) =
No i na koniec: Ja chyba żle zorumialam: po raz KOLEJNY bezpodstawnie najechales na fanow mowiac ze sobie ublizaja a potem masz czelnosc napisac ze JESTESMY POJEBANI?!?!?!?!?! hehehehee to juz nie slonce do UDAR...
Szczerze ODRADZAM ci takie wulgarne ataki na ktoregokolwiek z fanow Panie"jestem Chrystusem fandomu cierpiacym za milony i mam was gdzies:
<uklon>
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 10 2005, 14:54 Temat postu:
|
 |
|
Nie pisałem poważnie o bijatykach na miecze czy czakramy, chodziło jedynie o "apel" innego podejścia do zlotów. Żeby coś ruszyć a nie gadac trzy po trzy. Wydawało mi się że łatwo to zauważyć...
Naskakujesz na mnie bo byłas na takim zlocie a ja nie i uważasz się za "lepszego fana"? A bądź sobie co mi to przeszkadza. Lepszy gorszy, był na zlocie nie był- phi. No fakt, na waszym zlocie nie byłem żadnym. Nie każdy może sobie na to pozwolić a jeśli już chodzi o mnie to można powiedziec że z naszym krajem długo się nie widziałem. Zaciekawił mnie pomysł tych zjazdów bo wydawało mi się że skoro Wy spotykacie się od lat to musi coś w tym być- czytaj "dobra zabawa". Niestety, przeczytam jeszcze kilka takich postów jak ten i stracę zainteresowanie spotykaniem takich ludzi. !
| Cytat: | w lutym TO TY organizujesz fest z wyzywieniem zakwaterowaniem, CO NAJMNIEJ na 30 osob
|
buhaha a to niby z jakiej okoliczności? Spoważniej troche
Tu masz racje- nie powinienem pisać "pojebani". Dalszej części nie skomentuje bo głupote lepiej przemilczeć. Może wyśpij się pożądnie, wydal te sobotnie opary i jutro porozmawiamy normalnie?
pozdrawiam
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 19:23 Temat postu:
|
 |
|
HAHAHAHAH czyzby przez twoj post przemawiala irytacja?? nie moszliffe...<g>
Dziekuje, wyspalam sie bo w przeciwienstwie do niektorych ostatnimi czasy studiuje a nie pije...choc chyba musze zaczac czytajac te Twoje nieposkladane mysli moze dam rade zrozumiec o co ciebie idzie kolego fanie:)
No i wybacz o "wielki" ze nie pasuje ci to co pisze...ale myslalam ze skoro to forum dla wszystkich fanow...najwyrazniej sie mylilam. Jak widac trzeba sie tu wypowiadac tylko pod twoje dyktando i twoje widzimisie, ktore zmienia sie z chwili na chwile jak widze, (biorac pod uwage texty o broni, za ktore nota bene strofowales R a jak przyszlo co do czego to sie natychmiast wycofujesz)...ehhh....
co do reszty Twoich marnych wypowiedzi(ktorych komentarzem nazwac nie mozna)
1.Czyli jednak nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd na taki fest?!? no patrz ...tos mnie kolego zaskoczyl...a dopiero co mowiles ze wystarcza tylko dobre checi, inicjatywa..
2. O! no i nei mozesz zorganizowac festu z wyzywieniem i noclegiem dla 30 osob!!? Jak to?!!? Przeciez to nie jest takie trudne jak sam twierdzisz... W koncu sami sobie narzucamy ograniczenia<g> = Nadmie tylko ze mowilam POWAZNIE bo organizator (czyli 1 osoba zapewniajaca miejsce do spania) dba rowniez o to by nei zabraklo zarelka pitka itp i jeszcze NIGDY sie nie zdarrzylo zeby ktos taki nawalil.... ofc pomoc pozostalych Xenitow jest wskazana:)))))
3.Czy lekarz pozwolil ci juz korzystac z kompa po tym UDARZE??<g> )
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 10 2005, 20:37 Temat postu:
|
 |
|
"O WIELKI"? podoba mi się- możesz tak do mnie mówić. Wszystkie tak do mnie mówią:)No co Ty? pasuje mi sposób w jaki piszesz. Zawsze miło sie pośmiać
| Cytat: | | (biorac pod uwage texty o broni, za ktore nota bene strofowales R a jak przyszlo co do czego to sie natychmiast wycofujesz) | "strofowałem"?Chyba mnie oszukujesz Albo sie nie wyspałaś albo jednak pijesz. Forum jest dla wszystkich ale na twoim miejscu poświęcałbym więcej czasu na edukacje bo widze u ciebie spore braki. Problemy z wysławianiem się itp No i wiesz, mógłbym ci zorganizować nocleg, wyżywienie itp ale od tego masz pomoc społeczną albo fundację Pajacyk.
| Cytat: | | Czy lekarz pozwolil ci juz korzystac z kompa po tym UDARZE?? |
hehe ca za kolesiówa. Niech zgadnę - blondi? 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
<luzak> Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 21:05 Temat postu:
|
 |
|
hehehehheee problemy z wyslawianiem sie?? Czyzbys stosowal mechanizm projekcji?? taaak...taaak...tylko spokojnie zaraz bedzie u ciebie leekarz.. )
A co do festow jeszcze to nie "pajacyk" ale wypasiony weekend w domu znajomego na ktorym Ciebie jeszcze nie bylo...
Nadal czekam na zaproszenie moze byc nawet za 2 lata jak sie juz skupisz, podrga cio niteczka miedzy uszami i...nauczysz sie wyrazac drgania poprzez konstruktywne texty...ale bedzie fajnie:)
P.S. Co blondi?
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 10 2005, 21:28 Temat postu:
|
 |
|
Hehe ca za klientka Jak opowiem kumplom to mi nie uwieżą buhaha. Szkoda tylko że trzeba czekac cały tydzień do następnej imprezki bo tą "wypowiedzią" bijesz na głowe wszystkie dowcipy jakie ostatnio słyszałem.
Co do zjazdu- jest w prywatnym domu znajomego? W takim razie widzę że nie jest otwarty dla wszystkich. Wydawało mi się że powinien to być specjalny ośrodek z salą i możliwością noclegu ale im więcej sie o tym dowiaduję tym mniejsza mam ochotę na takie cosik. Chyba miałem o tym błędne wyobrażenie. Hehe może lekarz mi pomoże bo mnie normalnie zszokowałaś. Dobrze że dajesz mi 2 lata na odreagowanie. Ja Ci daje jeszcze kilka na skończenie tego gimnazjum + jeszcze kilka na zakończenie terapii bo widzisz- podszywanie się za osobę dorosłą może być pierwsza oznaką szuru szuru. Mówię to z troski- coś z Tobą jest nie tak 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
<luzak> Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 21:42 Temat postu:
|
 |
|
Lee czyli to juz koniec??? A mialam nadzieje na jeszcze...dzieki tobie psychoanaliza staje sie banalna. Jestes przykladem podrecznikowym. ehhhh no szkoda
HAHAHAHAHAHA widze ze sprawa festow cie przerosla no trudno moze za 2 lata dojrzejesz...
...a ja wreszcie skoncze ta podstawowke bo ilez mozna ta 4 klase...
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 10 2005, 21:52 Temat postu:
|
 |
|
Teraz te głosy w twojej głowie każą Ci mówić do mnie lee? hm.. najpierw "Wielki" teraz "Smok" Chyba naprawdę mnie lubisz Myślałem tez że skupimy się głównie na temacie "Xena" i bohaterom z tego serialu... czyżbyś uważałą mnie za bohatera? fiu fiu...nie chcę cię martwić ale to juz druga oznaka szuru szuru Fajnie że szukasz dla siebie wzorca wśród wspaniałych ludzi i taką osobę widzisz we mnie ale zalecam zmiane idola na kogoś z Twojego otoczenia. Może pani od przyrody albo pan od rysunków? Ostatecznie może być ten misio z pod Twojej poduszki 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
<luzak> Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 22:03 Temat postu:
|
 |
|
Acha czyli jak piszesz o "pojebanych ludziach" to ze niby na temat Xeny?
A jakposwiecasz calehgo posta na MOJA (dzieki dzieki) osobe to tez o Xenie?? Czyli tak na prade chodzi o mnie!??! Wzruszajace...jestem dla ciebie Xena wspolczesnego swiata....ehhh projekcja to jest to...
Poza tym tematem byl Fandom...wiec moze DOSC O MNIE...autografy na priva...
A kolege w dalszym ciagu namawiam do festu...2 lata to w sumie nie wiele:))
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 10 2005, 22:15 Temat postu:
|
 |
|
E no bez przesady wiem że nie jesteś Xena, Ty jesteś Calisto. Jestem na tyle bystry żeby to rozróżnić
A autografu nie chce bo Cali jest be i niebezpiecznie się z nią zadawać. Niby zapraszasz na zjazd ale dzięki- źle Ci z oczu patrzy
No i ja też się wzruszyłem. hlip hlip Calisto odwiedziła to forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
<luzak> Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 22:20 Temat postu:
|
 |
|
uu to juz naprawde koniec!?!<chlip>
Obawiam sie ze autografy sa obowiazkowe:)= choc nadal nie wiem dlaczego niektorzy nazywaja to "meksykanski tatuaz" )
|
 |
<luzak> Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 22:33 Temat postu:
|
 |
|
heheh taaa jak zwykle Pani R przetlumaczyla to co ja powiedzialam na jezyk osoby PO studiach..(cholerna podstawowka) no ale to chyba bedzie ci Gostek jeszcze trudniej zrozumiec:)))
Nieeee no niektorzy xenici nigdy sie nie zmienia... )=
ZINA RULEZZZZZZZZZZ!!! =
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 10 2005, 22:47 Temat postu:
|
 |
|
luzak- Calisto. Wiem że jest sobota i mama pozwoliła Ci dłużej posiedzieć ale może połóż się spać. Rano podkrążone oczy nie wyglądaja zbyt ładnie:)
R wiem że że łatwo ze mnie wyczytać niechęć do tego czy tamtego i że czasem nawet nie próbuję tego ukryć ale nie znaczy to że traktuje np wasze spotkania itp niepoważnie. Nic z tych rzeczy. Sam bym kiedyś na takie pojechał gdybym miał taką możliwość
Czasem lubię się pokłócić ale tylko poto żeby sobie pogadać a nie żeby komuś ubliżyć. R o zjeźdize w takiej sali chyba Ty pisałaś na forum Cholito? Może mi się ubzdurało ale tak to zapamiętałem i z stąd taki sobie wyrobiłem obraz. Może coś pomyliłem, dla pewności zajrze tam jeszcze raz.
dobranoc:)
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 15 10 2005, 22:48 Temat postu:
|
 |
|
Jak zwykle zabojczo urocza
Alez nie zwracajcie na mnie uwagi, nie przeszkadzajcie sobie. Chetnie poczytam sobie jeszcze te wymiane ognia z katapult, balist, kul ognistych i co tam jeszcze bedziecie mieli pod reka drogie dzieci 
|
 |
|
|
 |
|