| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
R Gość
|
Wysłany: 30 01 2006, 21:46 Temat postu: Dynamit wskrzesza XWP
|
 |
|
Na film nie mamy co liczyc (szczegolnie po tym co przeczytalam w ostatnim wywiadzie z LL, slabo sie robi ), na animacje moze kiedys ktos wpadnie, ale nie teraz, ale za to komiksiarze ozywiaja nam Xenke. Co prawda robia z niej strasznego kociaka (i funduja operacje plastyczna zderzakow <g>), ale ten jeden obrazek i tak fajnie wyglada
http://www.newsarama.com/forums/showthread.php?s=75be71911c0504426647025312cf8ff4&threadid=57001
Seria startuje w kwietniu. Obok Red Sonji to ciekawa propozycja dla milosnikow fantastycznych wojowniczek
Aniu mialas sie odzewac w sprawie komiksow i co? Na gg w ogole nie odpowiadasz, mimo ze zapraszasz do korespondencji...
|
 |
|
|
 |
aniabyczek
View this character
|
Wysłany: 30 01 2006, 22:42 Temat postu:
|
 |
|
sorka ze nie do tematu...
R jestem na gg.Ale na niewidoku.Odzywam sie kiedy widze Twoj odzew,ale przewaznie pojawiasz sie bardzo pozno,kiedy rzadko zdarza sie komus siedziec o tej porze na gg .
A do korespondencji zawsze zachecam
Ps.Odzywam sie w sprawie komixow 
_________________ zapraszam do wspolnej korespondencji ze mna moj nr gg:4065848 _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Meren re Gość
|
Wysłany: 31 01 2006, 0:15 Temat postu: Re: Dynamit wskrzesza XWP
|
 |
|
| R napisał: | Na film nie mamy co liczyc (szczegolnie po tym co przeczytalam w ostatnim wywiadzie z LL, slabo sie robi ) |
A co takiego powiedziala?
|
 |
Aga

|
Wysłany: 31 01 2006, 10:14 Temat postu:
|
 |
|
Co? Nie będzie filmu?
Ech, do d... z taką robotą! Teraz to się wku...... !!!
Na animacje pewnie nikt nie wpadnie, a przynajmniej nie tak prędko.
Ale chociaż obrazek fajowy Zapowiada się ciekawie. 
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 31 01 2006, 21:15 Temat postu: Re: Dynamit wskrzesza XWP
|
 |
|
| Meren re napisał: | | R napisał: | Na film nie mamy co liczyc (szczegolnie po tym co przeczytalam w ostatnim wywiadzie z LL, slabo sie robi ) |
A co takiego powiedziala? |
Ze nie ma gadzetow xenowych, a to co sobie zachowala to nawet nie wie gdzie ma. Gdzies jej sie chyba walal czakram i moze miecz, ale sama nie pamieta.
Uwazasz, ze takie podejscie do akcesoriow wskazuje na to, ze w ogole sie przejmuje serialem jeszcze i filmem?
Przeciez oni wyprzedali wszystkie propsy, plan zdjeciowy zrownali buldozerem. Skrypty oryginalne tez gdzies rozdrapali. A LL wylacza tv jak tylko zobaczy, ze XWP leci, zeby bron Boze Judzaszek tego sie nie naogladal. Na podstawie czego to odtworza jak przyjdzie co do czego, jak nawet glowna aktorka nie ma zachowanego egzemplarza zbroi i broni? Nie pamietam teraz, ale chyba mowila tez tam, ze chciala poprosic o zrobienie kostiumu projektantke (Ngile), ale ta byla nieosiagalna, bo juz w pierze porosla <g>. No i wybyla na stale do USiech (LL). Jedyna dobra wiadomosc z tego wywiadu, to ze skonczyla z hodowla malych Tapercikow i kolejna mleczarnia jej nie gorzi. Ja tam im nie zaluje tego szczescia, ciesze sie, ze sie tak ta para kocha i cholubi (w przeciwniestwie do innej pary gwiazdowej, ktorej zycie osobiste mnie interesuje, tyle, ze tym razem jakby na odwrot ), ale troche mnie mdli jak ogladam te przeslodkie zdjecia z Robem w ich kuchni
Ide sluchac romantycznych piosenek Jackiego na pocieszenie, BUEEEEEAAAA snif 
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 31 01 2006, 23:40 Temat postu:
|
 |
|
I tak nie byłem za nakręceniem tego filmu. Jak dla mnie LL może czakram wykorzystywać do skrobania patelni a mnie to nie interesuje tak samo jaj jej życie prywatne. I dziwie się troszkę, że Was to tak bardzo interesuje+ jakieś jej zdjęcia z Robem. Mnie nie interesi ich real bo zajmuje się swoim, a fantasy to fantasy i żaden brudzik się do niego nie dostanie
A komiks to świetna sprawa tylko niestety mam wrażenie, że jego pomysł i wykonanie będzie całkowicie spartolone
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Meren re Gość
|
Wysłany: 01 02 2006, 0:05 Temat postu:
|
 |
|
kurde noga! a mialam taka nadzieje,ale w koncu nadzieja matka glupich...
| gostek_ napisał: | | Jak dla mnie LL może czakram wykorzystywać do skrobania patelni a mnie to nie interesuje |
Taa a mieczem sobie w uchu podlubie 
|
 |
Aga

|
Wysłany: 03 02 2006, 16:21 Temat postu:
|
 |
|
Hehe, gostek_ do polemiki na temat życia prywatnego aktorów to może nie powracajmy, bo jeszcze mam w pamięci ostatnią wymianę zdań i poglądów na ten temat.
Ja, przyznam - po cichutku cieszyłam się z kolejnego filmu, miałam nadzieję, że takowy powstanie i będzie niczego sobie...
No, ale tak-nadzieja matką głupich. Dokładnie. 
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aniabyczek
View this character
|
Wysłany: 05 02 2006, 14:29 Temat postu:
|
 |
|
| gostek_ napisał: | | Jak dla mnie LL może czakram wykorzystywać do skrobania patelni |
| Meren re napisał: | | a mieczem niech sobie w uchu podlubie |
Wy to macie pomysly
_________________ zapraszam do wspolnej korespondencji ze mna moj nr gg:4065848 _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|