| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 07 06 2006, 15:35 Temat postu: 2006 Xena Convention
|
 |
|
Nawet zabawny fragment z Hudson
[url=http://smg.photobucket.com/albums/v243/Verena71/?action=view¤t=Hudson.flv]klik[/url]
I kilkanaście bardzo dobrych fotek:
www.xenahercules-community.com
Klip jak i fotki są z tego właśnie forum http://www.xenahercules-community.com/cgi-bin/messageboard/ultimatebb.cgi
Polecam często tam zaglądać, bo naprawdę bardzo ciekawie klikają.
Jak Wam się podoba Roc na tych zdjęciach? Rozumiem, że była w ciąży i krągłości są zrozumiałe...mogłaby jednak nie świecić tak policzkami na czerwono jak (sorry za wyrażenie) mały prosiaczek
Ale tu wygląda pięknie

|
 |
|
|
 |
aniabyczek
View this character
|
Wysłany: 09 06 2006, 16:53 Temat postu:
|
 |
|
Sorry, walne z innej beczki, ale czy Ren...nie zrobila sobie operacji biustu? 
_________________ zapraszam do wspolnej korespondencji ze mna moj nr gg:4065848 _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 09 06 2006, 19:01 Temat postu:
|
 |
|
Kobieta w ciazy ma duzo pelniesze piersi,mnaiam
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 09 06 2006, 22:51 Temat postu:
|
 |
|
To ostatnie to "mniam"?
Świntuchy
Ona jest do wzdychania i śnienia, nie do obłapywania.
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aniabyczek
View this character
|
Wysłany: 11 06 2006, 11:37 Temat postu:
|
 |
|
Wowo,gostek mowisz jako zakochany gostek To rzadkosc slyszec, ze facet mysli o kobiecie jako O kobiecie a nie jako towar do "obłapywania"
Heheh, mi jako kobiecie nie musisz tlumaczyc ze kobieta przezd, w trakcie czy po ma powiekszony biust. Ale naogladalam sie juz tyle tych programow o operacjach plastycznych o bAbach ktore sobie powiekszaly i pomniejszaly "to i owo" ze tak na pierwszzy rzut oka wydalo mi sie,ze mozesobie cos tam dodala. 
_________________ zapraszam do wspolnej korespondencji ze mna moj nr gg:4065848 _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga

|
Wysłany: 12 06 2006, 8:09 Temat postu:
|
 |
|
Mmmm, fotki naprawdę rewelka...
Faktycznie gostek, na tym pierwszym zdjęciu Roc wygląda jak prosiaczek, no ale cóż...przeciez to takie słodkie określenie...
Na temat jakichkolwiek ewentualnych operacji powiekszających biustu Ren, nic mi nie wiadomo...
Faktycznie wrażenie może być takie po ciąży, chociaż czy ja wiem (???)
Mi się jednak wydaje, że jej biust nie jest aż tak bardzo większy.... ech, no nie aż tak bardzo...
Pozdrawiam 
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dewi_ Gość
|
Wysłany: 14 06 2006, 22:40 Temat postu:
|
 |
|
gostek: | Cytat: | | Ona jest do wzdychania i śnienia, nie do obłapywania. |
To moze kupisz ode mnie haftowany portret Renee, idealny do wzdychania? Ren
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 06 2006, 18:11 Temat postu:
|
 |
|
Haft bez ramek, robiony ręcznie na podstawie fotki z okładki jakiegoś czasopisma- do wzdychania rzeczywiście idealny
Być może za tydzień czeka mnie wyprowadzka, ale jeśli nie wypali i będę w Pl, to zgłoszę się do Ciebie po to cudo 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dewi

|
Wysłany: 15 06 2006, 21:51 Temat postu:
|
 |
|
W Albumie jest galeria ze zdjeciami z konwentow. Zapraszam do ogladania i dorzucania swoich ulubionych.
Burbank2006-2
Burbank2006-1
Renee na tym spotkaniu w bardzo opisowy sposob opowiedziala o tym, jak rodzila Miles'a. Troche rozkojarzona(hormony zrobily swoje) pokazala prace, ktore namalowala.
Czesc tego wystapienia mozna zobaczyc tutaj http://www.creationent.com/outback/fanclubs/ren06contrailer.wmv
W jaki sposob Lucy zabawiala publicznosc mozna przekonac sie tutaj
Mysle, ze fragmenty wybrane do tych trailerow nie sa najciekawsze, ale biorac pod uwage, ze raczej niewielu z nas pokusi sie o kupienie, cieszmy sie z tego co nam podrzucaja.
Filmiki, szczegolnie z Renee ogladacie na wlasna odpowiedzialnosc. Bardzo lubie Ren, ale nie do konca podoba mi sie jej styl malowania.
_________________ "They were together. They were a couple and
will always be a couple." -- Renee O'Connor _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 06 2006, 23:03 Temat postu:
|
 |
|
Tak się zastanawiam, czy to realne żebym poleciał na następny konwent w 2007. Koszt biletów nie jest taki duży, nie wiem tylko jakie tam sa koszty zakwaterowania.
Zresztą dałbym wiele żeby zobaczyć Renee. A gdybym miał okazję się z nią przywitać... oszalałbym z radochy 
|
 |
dewi_ Gość
|
Wysłany: 18 06 2006, 10:10 Temat postu:
|
 |
|
gostek:
| Cytat: | | Zresztą dałbym wiele żeby zobaczyć Renee. A gdybym miał okazję się z nią przywitać... oszalałbym z radochy |
Na razie nie wiadomo jeszcze kto bedzie obecny. Przez dwa lata z rzedu Renee robila sobie zdjecia z fanami( po iles dolarow fotka) i to jest najlepszy sposob na bycie blisko niej, a nawet mozliwosc dotkniecia. W zeszlym roku to strasznie obmacywali jej brzuch
Na razie sprzedaja bilety na zdaje sie caly con po $279. O warunki w Burbank mozesz zapytac ludziaszkow, ktorzy byli na poprzednim.
No i wyobraz sobie , my tu marzniemy w styczniu, a tam cieplusio.
|
 |
dewi_ Gość
|
Wysłany: 20 06 2006, 19:51 Temat postu:
|
 |
|
Juz wiadomo. Renee bedzie w Burbank 2007(12-14 stycz.) i bedzie rowniez, jak w poprzednich latach barac udzial w Photo Opps 
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 06 09 2006, 19:00 Temat postu:
|
 |
|
Ech nie pojade sobie Pracodawca w UK mnie oszukał. Straciłem na przelotach plus utrzymaniu i zakwaterowaniu + niewypłaconych pensjach= kilka tys zł. Do zjazdu się nie odkuje 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga

|
Wysłany: 07 09 2006, 9:05 Temat postu:
|
 |
|
UUU...gostek_ to trzeba gościa...tak wiesz...potrząsnąć trochę (czyt. poturbować) Przykro mi, ale i mnie podobna sytuacja spotkała. Sądzę, że do czasu, czyli 12-14 stycznia '07 mi rownież się nie uda nadrobić (nazbierać) straconej sumy pieniędzy, ktora by mi pozwolila na tą przyjemność. Ech...
Jak zwykle pozostanie tylko oglądanie zdjątek....
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|